
Lovački dvorac Kašetl Ečka – HACCP sistem
U balskoj dvorani koja je danas pretvorena u restoran gosti mogu da uživaju u čarima nacionalne i svetske kuhinje, prelepoj muzici, a bogata vinska karta zadovoljiće ukuse i najprobirljivije klijentele
U balskoj dvorani koja je danas pretvorena u restoran gosti mogu da uživaju u čarima nacionalne i svetske kuhinje, prelepoj muzici, a bogata vinska karta zadovoljiće ukuse i najprobirljivije klijentele
Sama odluka o pokretanju sopstvene proizvodnje potekla je od osnivača mesare Joja, Jove Krivokuće iz razloga tendencija širenja delatnosti. Bez obzira što ih je Zakon o veterinarstu (“Sl. glasnik RS” br. 11/08) uslovljavao da imaju implementiran HACCP sistem, samoinicijativno su krenuli u implementaciju standarda pre nego što je zakon stupio na snagu. Poverenje su ukazali firmi Alpha Solutions.
Osnovna delatnost preduzeća je pružanje usluga iz oblasti preventivno-sanitarne zaštite stanovništva i objekata (dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije, fumigacije, hemijskog suzbijanja vegetacije i ostalih usluga iz gore navedene oblasti)
Potpisan ugovor sa firmom Elab za realizaciju projekta “Unapređenje i održavanje sistema menadžmenta laboratorije prema zahtevima standarda ISO/IEC 17025”.
U saradnji sa Alpha Solutions započeli su organizaciono tehnološki konsalting kao dobar preduslov za uvođenje HACCP sistema.
Ulaskom u restoran uživaćete u ambijentu restorana i osetićete duh i atmosferu njujorške četvrti, dela Menhetna po kome su dobili ime, a istovremeno bićete sigurni da Vam pružuju bezbednu, kvalitetni i ukusnu hranu. Da bi bili korak ispred svoje konkurencije odlučili su se za uvođenje HACCP standarda, a za konsultante izabrali su firmu Alpha Solutions.